ГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

KATRA FM и “Капачки за Бъдеще” обединяват сили за детска неонатологична линейка

Радиото и инициативата за рециклиране с кауза ще подпомогнат за първата за Пловдив и областта линейка на 1-и юни

Торта с 500 яйца и 20 литра мляко, томбола с над 100 подаръка, игри с награди от всякакъв размер, измежду които велосипед, блутуут колонки, слушалки,  детски музикални инструменти, плажни кърпи и надуваеми изграчки, ваучери за пазаруване в магазини за компютърна техника, та дори и детски матрак, вещаят страхотни забавления за всяка възраст.

За двайсет и първа поредна година, пловдивското радио KATRA FM, събира малки и големи на площада пред Oбщината за едно забавно и щуро начало на лятото. Екипът на радиото, отново е избрал да подкрепи важна за града ни благородна кауза. По време на детския празник се събират средства за закупуването на първата за Пловдив и областта детска неонатологична линейка. Доброволци от БМЧК ще набират символични средства в касички. Дарилите скромната сума от 1 лев, ще получат бутилка минерална вода или сокче, както и билет, с който се включват във финалната томбола за големите награди.

Събраната сума от спонсори и дарители е за кампанията „Капачки за бъдеще”, които ще закупят така необходимата за града ни детска линейка.

Гарантиран шарен празник, поднесен със смисъл и мисъл! Заповядайте на 1-ви юни от 17 и 30ч. на площада пред Общината, където ще ви очакват и водещите на събитието – гласовитата Едит (ПЪРВА СМЯНА) и вечно усмихнатата Петя (Party Zone).

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина