Какво да правим в Пловдив тази седмица (23-26.07)

Живот

Тази седмица ще се пренесем в Париж, ще танцуваме суинг, или може би танго, и ще си поговорим с активните жени на Пловдив

Снимка: jelev92

23 юли

Балкански младежки симфоничен оркестър PROGRESSIVE

За втория гала концерт на Балкански младежки симфоничен оркестър PROGRESSIVE специално от Германия пристига Кавалджия № 1 на планетата Теодосий Спасов, който ще свири като солист. Теодосий Спасов ще предостави специално за това музикално събитие своите авторски творби "Балканска песен" и "Цигански танц". 

Римски стадион
19 часа
Вход свободен

Концерт на Zucchero

Аделмо Форначари, известен със сценичния си псевдоним Zucchero, е един от най-успешните италиански музиканти, с блестяща кариера повече от три десетилетия. Неговата музика е повлияна най-вече от блус, госпел, соул, и рок. Песни, като „Senza una Donna (Without a Woman)“, „Il Volo“, „Baila (Sexy Thing)“, „Occhi“ са малка част от хитовете на изпълнителя, които му носят световна популярност и милиони продажби.

Античен театър Пловдив
20 часа
Билетите за концерта на ZUCCHERO са на цени 60, 80, 100 и 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

24 юли

Нито вълк – нито куче

Заслужава си да видите филм който е финансиран от публиката, заснет за 18 дни в най-бедните части на Щатите, с много малък екип и 95-годишен главен актьор. Изключително автентични кадри, показващи съвременния живот на индианските народи в северозападните части на Щатите – едно лице на страната, което малко хора познават. Главният герой, Дейв Белоглав Орел, има много забележителни филмови роли през дългия си живот, но в тази последна роля влага цялото си сърце, за да остави важно послание на своя народ и изобщо на публиката.

LUCKY Дом На Киното
19 часа

Какво още се случва в Пловдив тази седмица, вижте в Lost in Plovdiv

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.