Дядо Борис обрамчи телесна живопис с диагоналка

Живот

Разжалваният игумен на Бачковския манастир броди цивилен из Пловдив

Дядо Борис цивилен из ПловдивДядо Борис обител вече няма, но няма и расо. Разжалваният и супер скандален бивш игумен на Бачковския манастир направи първия си цивилен тур из Пловдив от десет години насам, откак пое и превърна в лична хасиенда един от оазисите на православието. Освободен от духовническата одежда и от духовнически сан той се сля с миряните вчера следобед в центъра на града, видя папарак на Под тепето. Нямаше ги импозантните златни разпятия на врата, черните S класи с еднакви номера и лични шофьори. Нямаше я вечната кохорта от довереници, Затова пък грижливо отглежданите и поддържани с годините брада и корем си бяха там и се виждаха от дори от небесното царство. А за разкош, около изваяният с толкова усилия и кански духовнически мъки овал под гърдите на епископа бе обрамчен с диагоналка. Която бе заела нестандартна форма, съобразявайки се с релефите на таз телесна живопис. Великолепието на картинката допълваше издадената напред тениска Борисова, също заела необичайна позиция заради също толкоз необичайния пълнеж под нея. 

Припомняме, че Св. синод уволни игумена на Бачковския манастир епископ Борис и започна църковно-наказателно дело срещу него. Той бе изпратен на покаяние в Рилския манастир и знае ли човек, може да се е покаял. Делото срещу епископа тръгва заради разпространените в интернет клипчета, за които се твърди, че той си разменя в килията ласки със служителка на обителта.

 

Споделете ни във:

3 thoughts on “Дядо Борис обрамчи телесна живопис с диагоналка

  1. А за него ли стана въпрос в предаването – „Съдебен спор“, в което бивш служител разказа как в Бачковския манастир са се устройвали ГЕЙ оргии, и то с подробности – кой бил активен, кой пасивен, даже и назова имена? Срам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.