Дянков инкогнито с фамилията в Пловдив

Живот

Финансовият министър хапва Карпачо в Густо

Министър Дянков и нашият читател в Густо
Министър Дянков и нашият читател в Густо
Финансовият министър Симеон Дянков бе инкогнито с фамилията в Пловдив, научи Под тепето. Наш читател ни изпрати снимка с вицепремиера, направена снощи в ресторант Густо. Там финансист №1 на държавата завел на вечеря съпругата си Каролин, синовете Андрей и Марко и семейна приятелка.
Пристигнаха около 19ч. Слязоха на долния етаж в заведението, където с приятели гледахме мача Сампдория-Милан. А министърът видимо се интересуваше от дербито, тъй като не пропусна събитията на терена, разказва нашия читател Божидар. Големият син на Дянков- Андрей бил с фланелка на Левски, а самият вицепремиер- с елегантен син пуловер Томи Хилфигер (явно тази марка е като официална униформа на правителството), дънки и спортен чепик. Още с влизането в Густо вицепремиерът поздравил всички, седнал на масата и отворил менюто. Избрал Патладжан Пармеджано и Карпачо за себе си. Синовете му хапнали от емблематичните пици на Густо, но не постни, с каквато пица стана известен министърът. Вицето на Бойко поръчал бутилка червено вино Катарджина Контемплейшънс. И общуваше с близките си ту на английски, ту на български.
Охрана около министъра нямаше. Той търсеше контакт с хората в заведението. И успяваше. Каза ни наздраве, включи се във футболните коментари около мача и нямаше нищо против да се снима с нас, обяснява читателят ни.
Точките обаче обрал малкият син на Дянков и Каролин- Марко. Хлапето стана любимец на персонала и гостите. Само преди по-малко от година Марко падна от втория етаж в дома на Дянкови и пострада тежко. За щастие, юнакът е напълно възстановен от травмите след инцидента и търча като хала из ресторанта. Остана по чорапи, за да се пързаля по плочките в Густо. 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.