БългарияЖивотЗабавлениеНовиниПод небето

Дървета в Раковски цъфнаха със сърца – валентинки (ГАЛЕРИЯ)

Децата от Общински младежки клуб „Родолюбец“ създадоха празнично настроение и зарадваха жителите на град Раковски по случай Денят на любовта – Свети Валентин. Малките родолюбци окичиха с любов дърветата по улиците на града с най-голямата католическа общност в пловдивско, като ги украсиха с изработени от тях валентинки с романтични послания.

Цъфналите пъстри сърца бяха поставени от служители на ОП „Благоустрояване и превенция“ по дървета в центъра на квартал Секирово и пред сградата на  община  Раковски.  Сърцата са  с послание, отправено към всички граждани – да се обичаме, да бъдем добри и да бъдем приятели.

Идеята ни е да внесем повече добро настроение в родния ни град, да има повече усмивки  и  повече пламъчета в очите на всички, уточниха децата.

Секретарят на местната Общинска комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Веселин Делипетров изрази надежда, че гражданите ще  оценят старанието на децата, които въпреки натоварената си програма намериха време да създадат празнично настроение в града.

„Когато се работи добре с подрастващите и те бъдат насочени към полезни дейности, които да са в полза на обществото няма как да не се получават и добри резултати. Изказвам голямата си благодарност към децата за старанието, което са положили и времето, което са отделили,“ сподели Делипетров.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина