ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътНовини

Shake That Хълм разтърсва Младежкия за пети път този уикенд

Един от любимите фестивали на Пловдив се завръща този уикенд. От днес (петък) до неделя, Shake That Хълм ще разтърсва Младежкия хълм със сериозна програма.

В петък (30.09) публиката ще пилотира с музиката на Парапланер, Мила Роберт и Керана и Космонавтите на основната сцена, а Pavel Petrov, VANINA и Yoz от култовия столичен клуб EXE ще се погрижат за любителите на електронната музика на алтернативната сцена – Vibrant  stage.

В събота, пак там се заформя „опасно“ трансово торнадо с лейбъла VORTEX, който отбелязва своята 20-годишнина.  По традиция втората вечер на основната сцена е посветена на RnB феновете. Словореди ще разбъркат еМСи А-Я, PRO2TYPE, Zombie One, NDOE, Homelesz&Splitkid и Hilla.

Дните на поляната отново ще са изпълнени с множество спортни и артистични активности за малки и големи, а любителите на ръчни изработки  могат да се открият подбрана селекция от най-добрите handmade автори по време на традиционния Shake Market. Хамачена градина, лунапарк, барове, музика, коктейли, уъркшопи, спорт, предизвикателства, танци и още безброй изненади очакват гостите на поляната.

В неделя на основна сцена ще се качат легендите ЪПСУРТ, придружени от WAGABUNGA BAND (Стоян Роянов Я Я)и Илин Илиев – INDY. Vibrand Stage пък ще доразтърси  LOCATION CUE #2 в състав: ALX, Alexander Savov, Dimo, Chris BG, Marto Gavraili, ROCCO, Silver Ivanov и Vasco C!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина