ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Героите на деня

С усмивка на избори

Image title
С усмивка се отправиха към изборния уикенд кандидатите за общински съветници от листата на ЕНП днес. Сигурни в успеха и в чистота на кампанията си Венцислав Иванов, Румен Атанасов, Петко Панайотов и компания запалиха по свещ в храм „Св. Иван Рилски”. Кандидатите за местния парламент с бюлетина №5 прекараха десетина минути под купола на църквата, като решиха да запазят за себе си онова, за което са се помолили.
Най-горди сме с това, че не трошихме пари, не вдигахме сцени, не популиствахме и не политиканствахме. Бяхме чисти в кампанията и чисти в главите си, обобщиха Петиците. И изброиха петте причини, за да изберат хората номер 5.
Ние идваме, за да даваме, не да взимаме! Всеки от нас е доказал по безспорен начин, че може да прави нещата в живота и професията си добре. Решихме, че е време да дадем на Пловдив максимално много от нашето време, енергия и професионализъм, за да върнем достойнството му, градено от хилядолетия и застрашено да бъде изгубено само за няколко десетилетия.
Ние идваме, за да покажем, че пари могат да се печелят, управляват  и харчат прозрачно! Заблуда е, че привличането и усвояването на  митичните средства от Еврофондовете зависят единствено и само от благоразположението на някакви чиновници в София, пък били те и министри! Ние знаем как НА ПРАКТИКА се случва това – правили сме го досега за собствените си бизнес и практики, искаме да го направим и за родният ни град!
Ние идваме, за да изтупаме праха от руините! Пловдив е най-старото поселище в Европа, факт признат от ЮНЕСКО! Колко от нас го знаят? Колко европейци го знаят? А колко хора по света са запознати с това??? Ходим по история, а не я знаем! Ходим върху артефакти по-стари и от Гърция, а не ги виждаме! Имаме Стария град, а не стъпваме в него – той е пуст, тъжен и празен! Знаем как да променим това – дайте ни сила и ще го направим!
Ние идваме, за да помогнем на Пловдив да диша! За съжаление сме родени и живеем в един от най-замърсените градове в Европа и най-мръсният в България! Липсват ни паркове и градини, а там където ги има просто са занемарени – погледнете какво става с Лаута само!!! Една от първите решения в общинският съвет ще бъде за реорганизацията на ОП „Градини и паркове” и въвеждане на щатна длъжност „ главен озеленител” със  статут равен на този на Главния архитект на общината.
НИЕ ИДВАМЕ, за да имате вие всеки ден врата, която е отворена за вас! Ние ще имаме постоянно отворена приемна, в която всекидневно ще можете да внасяте предложенията си за инициативи, сигнали за нарушения и жалби. За нас е от жизнено значение да не прекъсваме и за ден връзката си с пловдивчани, а това е един от начините да държим ръката си на Вашият пулс!
Пловдив трябва да има бъдеще, достойно за миналото му!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина