ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Героите на деня

Първанов и Станишев се разбраха в Пловдив

Президентът и бившият премиер стиснаха ръце на червена сбирка в панаира
Станишев потупа другарски Първанов в знак на разбирателство
Станишев потупа другарски Първанов в знак на разбирателство
Георги Първанов и Сергей Станишев заровиха томахавките днес в Пловдив. Президентът и бившият премиер и лидер на БСП си стиснаха ръцете в знак на разбирателство в скрита за журналистите среща в панаира, по време на националната червена сбирка на кандидатите за кметове и общински съветници. Държавният глава дойде да се отчете пред социалистите в 16.10ч. Бе ескортиран от гардове на НСО и областният лидер на БСП Георги Гергов до ресторанта на 7-ма панаирна палата, където пет минути по-късно влезе и Сергей Станишев. Срещата на четири очи продължи близо 20 минути. Положението бе много натопорчено, поне сред актива на партията. Левите се чудеха ще изгладят ли първите им хора различията, които лъснаха в последните 2 седмици. И Първанов, и Станишев обаче излязоха от заведението с широки усмивки. Президентът се разговори с репортери, а соц лидерът приятелски и в знак на разбирателство го потупа по рамото на излизане от палатата. Малките гънки са изгладени. Обединихме се, коментираха висши червени функционери след разговора между двамата първи червени.Президентът идва за отчета си
Президентът идва за отчета си
Разграбват книгата на Първанов
Разграбват книгата на Първанов
Зума поздрави Първанов в панаира днес
Зума поздрави Първанов в панаира днес
Image title
Image title
Image title
Кирил Добрев е усмихнат- Първанов и Станишев се разбраха
Кирил Добрев е усмихнат- Първанов и Станишев се разбраха

Да поздравят Първанов за работата му като президент се бяха събрали стотици социалисти, които преди това участваха в отворената среща на кандидатите за местната власт на партията заедно със Станишев. Книгата  „Отчетът на президента“ бе буквално разграбена за минути. С нея се сдобиха кандидатът за наследник на Първанов- Ивайло Калфин, кандидатът за кмет на Пловдив Георги Търновалийски, бивши министри от тройната коалиция, младежки лидери. До изданието се добраха и футболната легенда Христо Бонев, бившият директор на полицията Ангел Рангелов, бизнесмени.
Аз съм тук пред вас като израз на прецедент, каза държавният глава. Първанов подчерта, че няма друг подобен пример в европейската практика – някой президент да се е отчитал сам. Дойдох да чуя оценката на хората, каза още президентът. И допълни  че в книгата е посочил и своите грешки, именно защото има самочувствие на успял политик.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина