ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ИзбориНовини

Костадин Димитров и Георги Георгиев: Да бъдем близо до хората е истинската сила на ГЕРБ

Да бъдем близо до хората и да сме адекватни на техните изисквания и очаквания – това е истинската сила на политиката на партия ГЕРБ. Тя е в способността да бъдеш сред хората и да ги изслушваш, заявиха кметът на Пловдив Костадин Димитров, втори в листата на ГЕРБ-СДС в 16-и многомандатен избирателен район, и адвокат Георги Георгиев – народен представител от града и трети в кандидатската листа за 51-о Народно събрание.

Двамата разговаряха с пловдивчани, за да чуят мнението, препоръките и проблемите им.

 „С основание пловдивчани питат какво се случва с политическата ни система и до кога ще е така.  За да се сложи край на безвремието, е важно на 27-ми октомври гражданите да отидат до избирателните урни и да гласуват, да гласуват с № 18 за стабилност и сигурност, за което ГЕРБ гарантира”, призоваха Костадин Димитров и Георги Георгиев и подчертаха:

„Ние от ГЕРБ вярваме, че именно това е правилният път – да бъдем близо до хората и да говорим открито с тях. Имаме опита, експертния екип и доказаните решения, които са необходими на държавата и нейните граждани”.

За сигурност и стабилност гласувайте за ГЕРБ-СДС с № 18 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Да бъдем близо до хората и да сме адекватни на техните изисквания и очаквания. – Ама хич не сте адекватни.

    Кой можа да измисли толкова лишено от смисъл изречение? Явно никой не ги слуша, иначе все някой щеше да забележи какви глупости се говорят.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина