ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Поставиха нови пейки на 16 автобусни спирки

 

Нови бетонни пейки за удобство на гражданите са поставени на 16 автобусни спирки в Пловдив, съобщи заместник-кметът по транспорт на общината инж. Златин Велев.

Местата са избрани спрямо пътникопотока и броя на преминаващите линии от вътрешноградския транспорт, коментира директорът на ОП „Организация и контрол на транспорта“ инж. Борислав Кръстев. Където е възможно, те са под дървета, които да пазят сянка в горещите слънчеви дни.

Пейки са монтирани от двете страни на бул. „Цар Борис III Обединител“ до ПУ „Паисий Хилендарски“, срещу хотел „Тримонциум“, от източната страна на Тунела /юг/, пред Панаира и хотел „Марица“. На бул. „Васил Априлов“ по един брой е поставен на  двете срещуположни спирки до Медицинския университет. Пейки има още на бул. „Руски“ – пред „Пловдивинвест“, ул. „Победа“, на двете спирки на ул. „Петко Д. Петков“, пред ДКЦ II на бул. „Шести септември“, подлеза на ул. „Гладстон“. Пред Централна гара също е поставена пейка, а на отсрещната спирка – два броя.

Изработени са от устойчиви материали, но все пак и гражданите трябва да пазят. Заместник-кметът инж. Златин Велев напомни, че в края на миналата година на някои от най-оживените спирки в обхвата на концесионния договор общината постави допълнителни заслони. Навеси бяха монтирани и на много места извън концесията.   

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина