ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Новите места в Пловдив от 2017

Дигиталният пътеводител Lost in Plovdiv разкрива кои заведения от миналата година трябва задължително да посетите и защо

Годините си минават, тенденциите се сменят, а също така ресторантите, кафетата и сладкарниците. Пловдив е голям град и тук постоянно се откриват нови места, които се опитват да предлагат нещо по – различно, по – интересно – това, което ще привлече клиента.

Изминалата година няколко заведения попаднаха в полезрението на единствения дигитален гид под тепетата. За някои от тях сме писали по – подробно, но други може би за първи път ще ги споменем. Препоръчваме да ги изпробвате и вие и да споделите дали и на вас са допаднали.

Но да не губим повече време и да преминем към кафето и закуските. Не е ли логично да започнем нашата разходка първо оттам, а именно от Eddy’s Cafè and Food. Няма да се уморим да пишем, а и да похапваме от техните вкусни палачинки. Буквално преди дни те ни изненадаха с още два вида – “Гости по Бургиньон” и „Рататуй”. А какво точно съдържат ще оставим да разберете сами, защото има както за любителите на месо, така и за хората, които предпочитат зеленчуци. Задължително завършваме с десерт от направените специално за деня. А после предприемаме разходка до CROATÓAN, където каквото и да напишем за кафето ще бледнее пред разнообразието и вкуса на кофеиновата напитка. Препоръчваме още съвсем новия в менюто шейк с бисквитки Орео, а за диетите има време да му мислим…някой друг път.

И като си говорим за вкусотии и без много мислене за това, че лятото е на има – няма три месеца разстояние, припомняме къде е мястото за ценители на месо и бургери на едно различно ниво. Mavruda BBQ Hot Spot за няколко месеца набраха голяма скорост и се утвърдиха като предпочитана спирка, където изразът бургерът като гурме се превърна в градска реалност за Пловдив.

Вижте всички нови заведения в Lost in Plovdiv.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина