ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
КриминалеНовини

Мъж измъчвал 6 часа жена си, с която е в развод

Жена е зверски пребита от втория си съпруг, с когото е в развод. Мъжът има ограничителна заповед да се се приближава до нея, но я е причакал в апартамента й във Враца и я е измъчвал 6 часа, съобщава OFFNews. 

Жената е в болница на легло след претърпяна животоспасяваща операция, разказа майка. 

„Дъщеря ми все още не може да става от леглото. Има катетър, дренаж и е на памперси. Много я боли. Не може да се храни. След случило се тя беше качена веднага в операционна зала. Ако не бяха я оперирали, вероятно нямаше да оцелее“, разказва майката на пребитата жена, която се страхува да разкрие самоличността си, защото и тя е заплашвана няколко пъти.

По думите й побойникът първо отишъл до магазина, в който работи съпругата му, но тя позвънила в полицията, а той я причакал по-късно в дома й.  

Близо шест часа насилникът измъчва жертвата си. Накрая вади пистолет и нож и се обръща към нея с думите: „Няма да те убия, както съм ти обещал, ще ти подаря живота, но не ме предавай, защото ще пострада цялото ти семейство“. 

Изпадналата в шок жена успява да се свърже с дъщеря си, а в болницата спасяват живота й. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Това се получава в резултат на тези нечовешки заповеди за защита. Именно те предизвикват такова насилие. Оправете го този безумен закон ЗЗДН или го махнете. Ще има още много такива случай именно заради него, предупреждавам отдавна.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина