ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Градски неволи: Център на Пловдив смърди!

Граждани сигнализират за силна неприятна миризма в сърцето на града

Наш читател сигнализира за силна неприятна миризма, която се разнася в самия център на Пловдив. Проблемната зона се намира точно на гърба на Централните хали, където има разположени контейнери за отпадъци. Ето какво ни пише Костантин С.:

„Минавайки покрай улица „Йоаким Груев“ се усеща ужасна смрад на боклуци и мърша. Не смятам, че това е нормално и то в същинския център на града! Миризмата се усилва особено по обяд и тогава става непоносима, а много от хората наоколо започнах да заобикалят. Нали казани се изпразват сутрин? Общината въведе график за изхвърлянето на боклук, но мисля че това създаде само проблеми в квартала. Боклуците се натрупват, мирише ужасно, а котки ровят в казаните на боклук. Надявам се, че някой ще обърне внимание на този проблем! Поздрави.“

Нашият екип направи проверка на място и миризмата, която се разнася на гърба на Централните хали наистина е непоносима. Надяваме се ОП „Чистота“ да успее да се справи с тази градска неволя, която се засилва при особено високите летни температури.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина