ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Млади таланти в модата събират погледите на Главната (ГАЛЕРИЯ)

Учениците от „Ана Май” дефилираха по стълбите на „Каменица”, за да изпратят Випуск 2017

Зрелостниците сами сътвориха прическите и грима за ревюто

Гимназията ще представи  дизайнерска колекция в подкрепа на деца в неравностойно положение

Йоана Иванова, стажант

В своеобразен моден подиум се превърнаха стълбите на „Каменица” днес. По тях дефилираха учениците от Професионална гимназия по облекло „Ана Май”, за да покажат изработените през годината тоалети в часовете по практика. Ревюто, което събра погледите на минувачите, е по повод изпращането на Випуск 2017. Освен таланта и въображението си в модния дизайн, учениците демонстрираха уменията си и по грим и коафьорство. Самите те пред публиката те се погрижиха за официалните прически и макияжа на моделите.

Минувачите не можаха да останат безразлични към модното шоу. Те се спряха, за да се порадват на тоалетите,  които включваха  асиметрични кройки, импровизации с дължините и линиите, пискюли, воали, тюл, апликации, комбиниране на материи и стилове. Силно впечатление направиха и официалните прически – сложни кокове, придаващи елегантност и женственост на визията.

Това не е всичко, което са подготвили от гимназията. „Ана Май” ще представи дизайнерска колекция с най-доброто от последните години. Спектакълът, наречен „Нощ на модата и изкуството”, ще се състои на римски стадион „Екселсиор” на 18 май от 20 часа. Той се реализира с финансовата подкрепата на Община Пловдив по програма „Пловдив за младите” и е в подкрепа на децата в неравностойно положение. По време на модното ревю ще се проведе благотворителна кампания , като част от тоалетите ще бъдат дарени на домовете за деца, лишени от родителска грижа.  На сцената ще бъдат представени Стоян Радичев, модна къща „Дидро”,бутик за диамантени бижута”THE WORLD OF DIAONDS”, Берана мода, модна къща „Бандерол” и Losan. С дрехите ще дефилират манекени от модна агенция „Визаж”, а за грима и прическите ще се погрижат учениците от „Ана Май”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина