ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Гледаме филми за Пловдив в автобусите

Рекламите вече вървят в междуградските линии

На летището също оформят брандирано пространство

Даже такситата влизат в рекламната кампания на града под тепетата, насочена към туристите

Масирана реклама на града като туристическа дестинация е започнала и вече набира скорост, разбра Под тепето. Пътешествениците ще получават достъп до туристическа информация за Пловдив във всяко едно превозно средство и на всяка една хотелска рецепция в града.

Още с кацането си на Летище „Пловдив” туристите ще се сблъскват с брандирано за целта пространство и информационни материали за възможностите за културен туризъм, маршрути и забавления.

Създадени са специални филми за Пловдив, които вече би трябвало да се прожектират в междуградските линии, обслужвани от Хебросбус, съобщи зам.-кметът по култура и туризъм Амелия Гешева. Същият превозвач се е съгласил да излъчва филмите и в автобусите с екрани по линиите на масовия градски транспорт, които обслужва.

Водени са разговори и с най-сърдитата на община Пловдив гилдия – таксиджиите. Бизнесът, чийто патент бе увеличен за новата година. Собствениците на тези компании за сега са изразили съгасие да се включат в кампанията. При тях става дума за малко като обем място, насочващо към информация в интернет пространството, поясни Гешева.

Има споразумение и с туристическите информационни центрове на Велико Търново, Хасково,  Асеновград и Перущица за обмяна на информация по между им.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина