ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Обикновени пътешественици разказват необикновени авантюри в събота

Френският формат Traveler On Stage идва за втори път в Пловдив

Всеки презентатор ще има само 6 мин., за да разкаже за своето незабравимо приключение

“Пътуването е фатално за предразсъдъците, фанатизма и тесногръдието”, казва Марк Твен. Дали е така, ще разберем на 19 ноември в Vintage House, когато ще се проведе второто издание на Traveler On Stagе в Пловдив – един необикновен международен форум създаден специално за хората със страст към пътешествия.

Traveler On Stage (TOS) е независимо събитие без политическа, комерсиална или религиозна цел, което се стреми да популяризира всякакъв тип пътувания, без значение колко далечни са те, колко дълго са продължили и как са организирани. Интересното във форума е това, че по подобие на японския формат PechKucha, презентаторите разполагат с точно 6 минути или 18 слайда по 20 сек. всеки, за да разкажат своите вълнуващи истории и да зарази с вируса на пътешественика.

TOS се заражда в град Тулуза през 2014г. и се провежда само във френски градове до месец юни 2016г., когато за първи път напуска пределите на Франция, за да направи своята международна премиера именно в град Пловдив. За да подаде ръка на прохождането на формата в България тогава, пристига Симон Вашер, един от основателите. В негова чест първото събитие се провежда на английски език.

Изцяло на български език ще се проведе второто издание на TOS в Пловдив, като тази есен събитието ще бъде съпътствано и с първото си издание в София, със същите презентатори само няколко дни по-рано – на 15.11. (вторник) от 19:00 ч. в литературен клуб “Перото”.

Очакват ви 10 десет приключения, на 10 обикновени пътешественици, разказани в само 6 минути всяко. Краткият, но изключително вълнуващ формат на събитието със сигурност ще ви откъсне от ежедневието, ще ви гарантира прекрасни емоции и ще ви разходи по различните краища на света само за една съботна вечер.

Билети за събитието се продават само онлайн, за информация потърсете ФБ групата на инициативата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина