ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Край на „ухото“ на „Мария Луиза“

Спира се движението по подхода от бул. „Княгиня Мария Луиза” към бул. „Цар Борис  III  Обединител”

      

Пътният ръкав, който свързва булевардите „Княгиня Мария Луиза” и „Цар Борис  III  Обединител” ще бъде затворен завинаги този понеделник със заповед на кмета Иван Тотев. Движението на пътни превозни средства по Ухото се спира за постоянно заради разкриването на всички тайни на най-важния археологически обект под тепетата в момента- Епископската базилика. С премахването на пътното платно ще започне работата по Северния кораб на най-големият раннохристиянски храм. А до края на 2018г. пред Католическата катедрала ще се обособи нов градски площад.

От общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта“ съобщават, че Маршрутът на автобусите по автобусни линии  № 9 и 93 от основния  вътрешноградски  транспорт се променя. Рейсовете ще минават през улица „Капитан Райчо” и ще спират на Тримонциум.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Преди по-малко от година там се направи велосипедна алея -защо се хвърлиха пари като ще се затваря?Някой мисли ли в тази Община или като колелото пред Марица -сега ще правим нов. начин за преминаване-да се харчат данъците ни и да пълнят джобове на някои!!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина