ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Кран наводнява „6-ти септември“

Пешеходната алея бавно се превръща в езеро 

Водопроводен кран се спука по-рано днес в източната част на бул. „6-ти септември“, в непоствена близост до площад "Шахбазян". Водата от старото съоръжение струи право нагоре с огромна сила и наводнява пешеходната зона на пловдивския булевард.

В момента, цялата алея, предназначена за пешеходци, се превръща в огромна локва, а хората са принудени или да газят прясно раззеленилата се трева, или да заобикалят парка. Някои от тях предприеха рисковани действия, като сметнаха за по-лесно и удачно да преминат по пътното платно на булеварда, но след като автомобилистите звучно надуха клаксони, пешеходците бързо размислиха и предпочетоха да не създават рискови ситуации.

Живущите в района споделиха, че вече са сигнализирали за повредата и се очаква съвсем скоро съоръжението да бъде ремонтирано. Те заявиха още, че според тях кранът е стар и амортизиран, което е очевидно по дебелия слой ръжда, насъбрал се по него, и е редно не да се отстрани повредата, а съоръжението да бъде демонтирано и заменено с ново.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина