ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътИзпод тепетоКултураМненияНовини

Богат на събития уикенд в Пловдив

През предстоящите дни пловдивчани и гостите на града ще могат да присъстват на множество събития в града под тепетата.

11.08. 2022г.

Ина Кънчева и Consone Quartet представят концерта „Любовта и животът на жената“ от 19:00 ч. в Етнографски музей – Пловдив. Творби на Шуман, Менделсон и Малер ще звучат в първия концерт от програмата на фестивал CULTURAMA. Consone Quartet e първият квартет за старинни инструменти, избран за артист от новото поколение на Би Би Си. Билети за концерта „Любовта и животът на жената“ в Пловдив могат да бъдат закупени тук, на касите на EasyPay и на място преди събитията.

12.08.2022г.

Комедията „Петък 13“ на Лятна сцена Орфей от 20:30ч. Участват: Мария Сапунджиева, Христо Гърбов, Мариана Миланова

13.08.2022г.

Официалното откриване пред публика на изложба със селекция от наградените фотографии и награждаване на участниците в IX Международен фото салон ПЛОВДИВ 2022 от 18:00 ч. на площад Римски стадион.

13.08. 2022г.

Концерт на Лили Иванова на Античен театър от 21.00 часа

14.08. 2022г.

Концерт на Лили Иванова на Античен театър от 21.00 часа

Билети за втория концерт в Билетен център пред община Пловдив на площад „Стефан Стамболов“, в Туристически информационен център – Пловдив на ул. Райко Даскалов 1, до римския стадион, касата на Античния театър на ул. Цар Ивайло 2-A, от страната на АМТИИ, каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, както и в цялата мрежа на Ивентим и онлайн.

14.08.2022г.

Откриване на мащабна фотографска композиция на Анне Ферес (Нидерландия) и Люк Конрой (Австралия) – участници в резидентната програма на Община Пловдив CONTEXT AiR в 19.00 часа. Творбата е с размери 5Х4 м, ще бъде представена на фасадната стена от сградата на БНТ-Регионален телевизионен център – Пловдив, ул. “Найден Геров” № 8 .

В билетните каси, част от мрежата на Ивентим, можете да закупите билети и да намерите информация за събития.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина