ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Пловдив се радва на нов Детски образователен център

      На 1-ви юни отвори врати най-новият ДЕТСКИ ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР в града под  тепетата. В самото сърце на Пловдив, в подножието на Стария град – на ул. “Драгоя Божилов“ №4,  /площад  Шахбазян/ ДОЦ „ФАМИЛИЯ“  посреща всички малчугани от 1-ви до 4-ти клас, за да изживеят най-веселото си лято!

      Детският център е в нова  собствена сграда с кокетен двор,  комфортни занимални и стаи за  тихи игри и четене, оборудван и обзаведен с всичко необходимо за приятното и полезно пребиваване на децата. Млад и ентусиазиран екип от професионалисти се грижи за това, децата да се чувстват доволни и щастливи. В таксата от 14 лв.  за целодневен престой с 3 хранения  са включени занимания по  английски език 3 пъти седмично, 2 пъти танци и 1 път йога. По желание на родителите програмата може да се обогати с  организирани плувни курсове, морски и скаутски  лагери, школа по езда и всичко ,  което ще направи лятото на децата незабравимо. Всяка седмица се организират тематични партита, честване на рождени дни, дискотека. Възможен е и полудневен престой.

За най-малките палавници между 3 и 7 години работи и целодневна детска градина.

Храната се приготвя на място в собствен сертифициран кухненски блок по всички изисквания за здравословно  детско хранене. Фирмата предлага и  кетъринг с доставка на храната на място както за подобни детски  центрове, така и за офиси.

ю

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина