ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГласовеМнения

Как Новия политик направи от 250 души многохилядно множество

Снимка: МарицаВ пореден цирк се превърна днешният „масов” протест, организиран от Новия политик (лично за неговия пресцентър информираме, че това му прозвище идва от едноименния пародиен британски сериал, който на моменти е и жестока гротеска) и кликата му. Деца с тениски с лика на „бъдещия премиер”, както сам се определя бившият Мистър Чака- Рака, плачещи от умиление бабички и момчета по анцузи, част от които от спортното училище, общо не повече от 250 на брой, бяха изброени от Бареков и хората му като многохилядно множество. С днешната си изява срещу кмета на града Иван Тотев той само доказа, че на Пловдив ама никак не му дреме от съществуванието на партията му и другите формации, които гравитират около нея в жаждата си за власт и солиден финансов гръб. С начина, с който Новия политик борави с цифрите нищо чудно, че сам си вещае скорошни изборни победи и министър- председателски пост. Но това е съвсем обяснимо- всеки би загубил реална представа за живота по трънливия път на Спасителя на нацията, от бар Чака Рака до Парламента.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. абе Пенке турските лири не могат да купят Български дух вчерашния шамар за Дудук-дпс 2 е само прелюдие към червения картон който Българите ще покажат на Бюрека

  2. Колкото толкова, ГЕРБ и толкова не може да събере, барабар с циганите от чистота! Не харесвам Бареков, но Тотев трябва да си ходи, не може целия град да работи за хотела му.

  3. Бе що говорите така за хубавото момче. Всички го харесваме и ще гласуваме за него. И Забърдовските баби, и техните баби, и бабите на техните баби.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина