ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
КриминалеНовини

Трима задържани да шофират под въздейстивето на наркотични вещества тази нощ

Четирима водачи са задържани за престъпления по пътищата. Трима от тях са шофирали под въздейстивето на наркотични вещества, един – след употреба на алкохол. 41- годишен водач на «Опел» бил спрян на бул. «Свобода» в късните часове на 25 май. Автопатрул на сектор «Пътна полиция» подложил шофьора на проверка за употреба на алкохол и наркотици, а техническото средство отчело, че мъжът зад волана е употребил 2,00 промила алкохол и водачът бил задържан. Материалите по случая са докладвани на РП Пловдив.

Трима шофирали под въздейстивие на наркотични вещества са задържани в полицейския арест, а по случаите са работили служители на РУ Хисаря. 40- годишна жена, управлявала «Нисан примера» – чужда собственост, била спряна в село Старо Железаре. При извършената проверка е установено че водачката се намирала под въздействието на «метадон» и «Бензодиазепини». По случая е взето административно отношение, а за извършеното престъпление е започнато бързо производство.

В следобеда на същия ден, служителите на реда се натъкнали и на друг дрогиран водач. Лек автомобил «Опел Вектра», шофиран от 53- годишен пловдивчанин, бил спрян на пътя между гр. Хисаря и село Черничево. Техническо средство отчело положителна проба за употреба на опиати. Почто по същото време на главен път Карлово – Пловдив, автопатрул проверил и лек автомобил «Мерцедес».

41 -годишният водач на превозното средство,който се намирал под въздействие на коктейл от наркотици- амфетамин, метамфетамин и канабис, бил задържан. За установеното административно нарушение по ЗДвП на водача е съставен акт, а работата по документиране на случая продължава в хода на започнатото досъдебно производство.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина