ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътКултураНовини

ГХГ затваря всички зали за посещения

Издаването на удостоверения за износ продължава по специален ред

От днес, 22 март (понеделник) до 31 март (сряда) всички постоянни и временни експозиции на Градската художествена галерия ще бъдат затворени за посещения и в тях няма да се допускат външни лица.

Ще продължи да работи с граждани само Комисията за издаване на удостоверения за износ на художествени произведения. Тя ще извършва дейността си при строго спазване на противоепидемичните мерки. Приемните часове остават, както и досега: вторник и четвъртък от 10 до 12 часа. Мястото също е без промяна: Зали за временни експозиции на ул. „Княз Александър I“№15.  Телефон за връзка с Комисията в посочените часове: 032 62 52 21.

Откритите вече изложби в две от сградите на Галерията ще могат да се видят отново от 1 април, срокът на провеждането им ще бъде удължен с броя на дните, за които са били затворени за публика.

Изложбата „Без герои“ на Севдалина Кочевска и Петър Кочевски в Изложбена зала „2019“ ще продължи до 10.04.2021 г.  [Не]реалност – 14 -то издание на АРТ ПОЗИТИВ в Галерия „Капана“ ще продължи до 18.04.2021 г.

Припомняме, че ограниченията са във връзка със Заповед № РД-01-173/18.03.2021 г. на министъра на здравеопазването, наред с другите ограничения се разпорежда:  „Преустановява се провеждането на културни и развлекателни мероприятия (кина, театри, сценични прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство и др.), вкл. и на открито (събори, фестивали и др.).

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина