ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ЖивотЗабавлениеНовини

Какви LED фенери ще намерите във 4sales

На всеки от нас, вероятно ежедневно, се налага употребата на допълнителна изкуствена светлина през нощта. Тя е наложителна, например, за лов, за градината, за къмпинга и т.н. Мощните акумулаторни LED фенери с диоди в подобни случаи са изключителни помощници и сега ще разгледаме предлаганите в онлайн магазин 4sales евтини решения.

От какво са направени лед фенерите

Предлаганите в сайта видове лед осветителни устройства, предимно са произведени от пластмаса или метал, където в отделни случаи се използва само едното или другото. В трети случаи, двата вида материал са комбинирани, така че да се получи изключително здраво и достъпно решение. Например, LED фенерите за домашна употреба са направени от пластмаса, тъй като са по-леки, по-евтини и не са подложени на определени екстремни условия.

От друга страна, ЛЕД решенията за екстремно използване, обикновено се намират в по-агресивни околни условия и са направени от много висококачествена пластмаса, или се изработват от метал, което ги прави устойчиви на удари, прах, кал и т.н. Съществуват още, ЛЕД фенери, които имат определена водоустойчивост и в характеристиките им това трябва да е споменато.

За къде са подходящи

LED фенерите днес са най-предпочитаните и използвани миниатюрни устройства за осветление, където приложение намират в различни случаи от живота. Въпреки това, най-предпочитани и използвани се оказват LED моделите:

  • За градина;
  • За лов;
  • За къмпинг.

Когато правите своя избор на ЛЕД осветление за градината, важно е да обърнете внимание на наличие на водоустойчивост, тъй като това е LED фенер, който ще стои на открито. LED моделът за къмпинг, трябва да е с по-голям капацитет на акумулатора, така че да издържа дълго време с едно презареждане. ЛЕД устройството за лов, трябва да е здраво и устойчиво на падания върху различни терени, да има поне степен на защита от влага и да може да регулира насочеността на светлинния си лъч.

Защо да купите от 4sales

Защото ние сме доверен магазин и търговец номер 1 за продажба на китайски стоки в България. 4sales.bg вече съществува над 12 години на пазара и притежава солидна база от лоялни клиенти, които всекидневно постоянно се увеличават. Това ни дава стимул и кураж да продължаваме да се развиваме и да предлагаме качествена техника на отлични цени.

Голям процент от пазаруващите при нас клиенти, редовно ни препоръчват на свои приятели и познати, както и в социалните платформи и форуми. Това е достатъчен знак за нас, че се справяме добре в предлагането на безплатна професионална помощ при избора на стока и пазаруване.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина