ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГласовеМненияНовини

Здравният министър ще настоява за продължаване на твърдите мерки и след 21 декември

Проф. Ангелов смята, че е много рано за поетапно отваряне на затворените обекти

Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов заяви, че ще настоява за продължаване на твърдите мерки и след 21 декември. Коментарът му дойде след изказване на министъра на труда и социалната политика Деница Сачева тази сутрин по Нова телевизия, че в кабинета има нагласата за поетапно отваряне на затворените обекти. Проф. Ангелов обаче подчерта, че е много рано за това.

Предстои среща с БЛС, с други съсловни организации, с колеги министри обсъждаме очакванията на представителите на различните сектори и ще се опитаме да направим най-доброто за гражданите. Като министър на здравеопазването категорично не мога да се съглася, че цената, която плащаме с живота на толкова български граждани, не мога да се съглася с разхлабване на мерките, заяви проф. Ангелов, малко след  оглед на временен изнесен пункт за имунизация срещу COVID-19 пред Столичната регионална здравна инспекция.

До края на седмицата директорите на шестте регионални здравни инспекции, отговарящи за шестте региона в страната, трябва да направят пътна карта за съответния регион и спецификите на мястото и ако се налага, ще се създадат такъв тип ваксинационни центрове.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина