ГрадътЗдравеИзпод тепетоНовини

Фестивалът “Здравей, Здраве” се завръща в Дома на науката и техниката

С много движение и спорт е наситена програмата на фестивала за здравословен живот и изграждане на здравна култура “Здравей, Здраве”. Четиринадесетото издание този уикенд се завръща в Дома на науката и техниката в Пловдив.

Освен традиционно силната лекционна част с акцент върху здраве, мъдрост и сила,
са включени множество практики и упражнения с лектори- опитни холистици, психолози, обучители, които комбиринат природни и научни подходи.

Темите включват израстване на съзнанието, алтернативни методи за оцеляване, древно познание от Тибет и Тракия, редом до модерни технологии за изследване кръвта на клетката, интегративен подход към здравето, родова и кармична терапия, и много други.

Разнообразие от теми разглежда здравето и благополучието от множество аспекти като споделен опит и себепознание. Всичко това за многобройните посетители с вход свободен.

В практичната част можете да се включите в йога практики, практики по пеене, танц, медитации, дихателни упражнения, антистрес терапии.

За децата са предвидени работилници- творчески занимания, занимания за малки гении.

Фестивалът се провежда изцяло с доброволен труд, всяка година по пролетно време, вече 14 поредни години. От традиционно Пловдивски се превърна в национален, разгръща и пренася инициативата по цялата страна със своите над 23 дъщерни фестивала, всеки със самостоятелна, богата и адаптирана с географското място програма.

“Холистична платформа за възпитание на здравна култуа”- така посетителите определят приноса на фестивала, а организаторите предупреждават: елате на време, за да си намерите място.

Фестивал “Здравей, Здраве” се провежда на 20 и 21 май, събота и неделя, в Дом на науката и техниката в Пловдив на ул. “Гладстон” 1 и Градската градина.

Програмата можете да разгледате на сайта на фестивала и във фейсбук страницата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина