ГрадътЗабавлениеИзпод тепетоНовини

Великденски Базар ‘‘Капана‘‘ 2023 стартира на 7 април

Броени дни остават до Великденски Базар ‘‘Капана‘‘ 2023 от 7 до 17 април.  Събитието ще запознае пловдивчани и гостите на града с лицата на Базар “Капана“, които за това издание са над 90 и са подготвили много интересни неща за всички

Верни на традициите и благодарение на учениците с професия танцьор от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“,  на втория ден от събитието – 8 април, на сцената на Базар ‘‘Капана‘‘ на живо ще видим ритуала „Лазарки“ и изпълнения на ансамбъл „Марица“.

Пълната програма на сцената ще може да видите във  facebook страницата на събитието.

Планувайте си дълга пролетна почивка, защото ще сме заедно цели 11 дни и отново ще се съберем в Пловдив, за да посрещнем празниците, заявяват организаторите.

Ще има хубава музика на живо, много вкусна храна и напитки от нашата ‘‘Вкусна Спирка‘‘.

Осемметровата синя каравана ще е на ваше разположение и ще представи тематично стрийт фууд меню.

В неделя на 16.04 специално за най – малките посетители ще се появят великденският заек и неговите приятели. Ще имате възможност да се насладите на страхотни коктейли от бар ‘‘Капана‘‘, който ще е разположен точно до сцената.

Готови сме да изненадаме приятно вас и сетивата ви със селекция от био и натурални шоколад, кафе, хляб и печива, мед, тахани, люти сосове, гофрети, чай и натурални сокове.

Ще има и натурални лакомства и аксесоари за домашните любимци.

Ще представим над 80 български модерни занаятчии, автори на ръчно изработени изделия, модни и козметични марки, които ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасни продукти, в които са вложили много труд и любов.

Очаквайте нови предложения за вас в сферата на био и натурална козметика, лимитирани серии дрехи, бижута, аксесоари, детски и образователни книги, свещи, керамични съдове и още много уникални изделия, подбрани за вас.

Всичко това ще е поднесено подобаващо с музикална селекция от my-vinyl.com – магазин за грамофонни плочи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина