ЗдравеНовиниПУЛС

В МБАЛ „Свети Пантелеймон“ отбелязаха Деня на българския лекар

В навечерието на професионалния празник на българския лекар – 19-ти октомври, в МБАЛ „Свети Пантелеймон“ в Пловдив бе даден курбан за здраве и успехи на медицинския колектив.

Управителят на общинската болница доц. д-р Петко Недев се обърна към лекарите, медицинските сестри, акушерските и целия персонал с благодарност.

„Работата ни е напрегната и отговорна, но въпреки всекидневните проблеми, денонощно с душа и сърце, с професионализъм и всеотдайност се грижите за здравето и живота на пациентите“, подчерта доц. Недев.

Отец Илия от храма „Света Троица“ благослови присъстващите и им пожела телесни и душевни сили, за да могат успешно да упражняват тази най-благородна професия и да даряват живот на хората.

На празника в МБАЛ „Свети Пантелеймон“ присъстваха заместник-кметът „Общинска икономика, здравеопазване, екология и управление на отпадъците” на Община Пловдив Розалин Петков, кметът на район „Южен“ Борислав Инчев, заместникът му Павел Милушев, управителите на МБАЛ „Св. Мина“ и на УМБАЛ „Пловдив“ д-р Генадий Странджев и д-р Аргир Аргиров, директорът на ОП „Чистота“ Иван Стоянов и много гости.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина