ГрадътИзбориМненияНовиниПод ножа

Слави Трифонов: Депутати от ИТН ще напуснат парламентарната ни група

„Току-що получих информация, че депутати от „Има такъв народ“ ще напуснат парламентарната ни група. И ще подкрепят Кирил Петков и Асен Василев. Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане“, написа преди минути Слави Трифонов, часове след като и последните двама министри на ИТН подадоха оставки.

Според медийни публикации от днес, общо 8 народни представители ще напуснат групата на ИТН, за да подкрепят правителството на Продължаваме промяната. Цитират се и имена- досегашната организационна секретарка на ИТН Виктория Василева, Николай Радулов, Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Ивайло Христов, Деян Петков, Христинка Иванова, Георги Георгиев. Според публикациите, те били уговорени от подалия оставка като спортен министър Радостин Василев.

Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях.

В крайна сметка, за мен властта може да не е самоцел, но за други явно е. Те трябва сутрин да се гледат в огледалото. Такъв е животът. Истината е, че от цялата тази история изпитвам срам, но и облекчение. Защото в битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели“, коментира още Трифонов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Аз съм на мнение, въпреки че не одобрявам политиката на ИТН, че тези депутати не са избрани заради собствените си качества и имидж, а заради авторитета на Слави Трифонов. Както и тези на ГЕРБ, на ПП, на Възраждане. Реално колективна заслуга за изборните си резултати имат само БСП и ДБ. ДПС са ясни, но и там могат да си сменят формално партийниия лидер. Другите без лидера си я вземат 0,5%, я не. За справка ЦВ.ЦВ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина