Славея: Туризмът може да се развива устойчиво без да се строят нови сгради

Под лупа

Славея
Славея
28-годишната Славея е една от закрилничките на българската природа, която днес скочи в защита на Странджа. Тя свързва ежедневието си с природата, покрай работата си в Натура 2000.  Тя бе начело, държейки транспарант с едната ръка и микрофон в другата. Славея даде старт на протеста със странджанска песен. Не искам да стават такива неща. Не искам незаконно застрояване на хотели по диви места. Ще бъде добре да бъде запазен обликът на планините и морето. Нека да си остане Странджа, обърна се  към институциите чаровницата.

Моята връзка с природата е, че работя в Натура 2000, в един природен парк и два резервата. Помагам за устойчивото развитие на туризма без да са необходими нови сгради. Те ще стоят много грозно накрая. Вярвам, че разумът ще надделее, оптимистка е Славея.

Трябва да има адекватни закони, които да се спазват. Да се налагат санкции за хората, които строят незаконно. Над 80% от хората в България не искат строежи не само в Странджа, а и навсякъде. Стига вече, каквото строяха- строяха. Правете си сметка другите какви са. Стига вече, каквото строяха- строяха, твърди Боян. Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.