Новини

Как да разберем дали един мъж иска сериозна връзка?

Животът ни среща с много и различни хора. Всяка от нас е попадала в различни връзки и се е сблъсквала и със сериозни мъже, и с не чак толкова сериозни.

За съжаление, няма как от първата среща да разберем дали човекът срещу нас има по-сериозни намерения, или просто си търси забавление за през нощта.

Хубаво е нежната половинка винаги да обръща внимание на поведението на мъжа, за да не остане с грешни представи. Понякога, заслепени от влюбването, трудно успяваме да направим правилна преценка. Затова в тази статия ще ви покажем как да разберете дали човекът, с когото се срещате, иска сериозна връзка. Все пак, никоя от нас няма намерение да си губи времето, нали?

Честен и откровен е с вас

Ако един мъж иска сериозни отношения, той няма да се затормозява с лъжи. Честността е ключова за най-важното в една връзка – доверието. Можете да бъдете сигурни, че той има сериозни намерения към вас, когато е напълно откровен.

Ако имате и искрица съмнение в честността му – говорете с него. Червената лампа светва, ако избухне и започне да ви напада, че не му вярвате за най-малкото. Много често с цел да скрият лъжата си, мъжете реагират по-емоционално. 

Проявява засилен интерес към вас и вашите предпочитания

Един от най-ярките признаци, че той иска сериозна връзка, е проявеният към вас интерес. Тук не става въпрос само за това как се чувствате и как е минал денят ви. Освен от това, той ще се интересува и какви предпочитания имате.

Бъдете откровени с него. Споделете за любимите си храни, къде обичате да ходите на почивка и каква музика харесвате. Не му спестявайте и подробности за сексуалните ви предпочитания – секс играчки, еротично бельо, BDSM или нещо по-необичайно.

Ако той има сериозен интерес към вас, ще се съобрази с вашите искания и интереси. В никакъв случай обаче не пренебрегвайте неговите и намерете златната среда. 

Споделя сериозните си намерения

Когато един мъж търси сериозна връзка, той споделя своите сериозни намерения. И това не е с цел да ви заблуди. Това много често е с цел да бъде сигурен, че гледате в една посока.

Ако той има планове за създаване на семейство, ще ги сподели с вас и то с подробности. Дори ще ви включи в тях. Мъжете също не биха искали да си губят времето с жени, които търсят по-отворена връзка.

Предпочита вашата компания

Мъжът до вас има сериозни намерения, когато предпочита да прекара време с вас.

Често мъжете са заинтересовани от игри, коли, спорт или просто време с приятелите си. Когато обаче искат сериозна връзка, те ще предпочетат вечер с нежната половинка.

Още по-хубаво би било, ако имате и общи интереси в свободното време, защото това ще заздрави връзката. Но дори и да нямате, подкрепяйте го и го стимулирайте да прекарва време с приятели и да отделя внимание на собствените си хобита. 

Не дава „празни обещания“

Често ли ви се е случвало да ви обещаят десетки неща, а на практика да не бъдат спазени? Всяка жена, която е срещала несериозен мъж, е изпитвала това неприятно чувство.

В случая не говорим да обещава материални придобивки. Става дума за жестове, които всеки мъж, който търси нещо сериозно, няма да пропусне. Независимо дали ще ви вземе от работа, ще ви помогне за някое от задълженията, или ще обещае да се видите, важно е да не ви заблуждава с „празни“ обещания.

Източник: Passion.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина