Новини

Спецове представят европейския опит на имотните пазари в Пловдив

Конференцията ще бъде открита от посланика на Италия

Американският университет в България и „Конфиндустрия България“ са организаторите на конференцията „Тенденции на имотния пазар и опита на Европа“. Домакин на събитието е Пловдив – европейската столица на културата. Конференцията е първата по рода си, която обръща внимание на добрите практики и опита на европейските страни и тенденциите на имотния пазар. Събитието се открива на 8 май от 17 ч. в Royal City Business Park от италианския посланик н. пр. Стефано Балди и Мария Луиза Мерони, председател на „Конфиндустрия България“.

Най-актуалните теми за пазара на недвижими имоти ще бъдат разгледани от лекторите в панелна дискусия. Това са Росен Плевнелиев, президент на Република България (2012 – 2017 г.) проф. Джакомо Мори, преподавател по корпоративни финанси и управление на недвижими имоти в SDA Bocconi (най-доброто бизнес училище в Италия, основано през 1971 г.), Бойко Бойков, президент на FIABCI България (бизнес клуб на професионалистите в недвижимите имоти с присъствие в повече от 60 страни), и Мартин Драгоев, директор „Инвестиции и продажби“ в Galaxy Investment Group (инвестиращи и управляващи проекти в различни направления на недвижима собственост).

Събитието е с вход свободен и задължителна регистрация. Работните езици са български и италиански, на гостите ще бъде предоставен симултанен превод. В края на конференцията ще се проведе нетуъркинг коктейл за всички участници.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина