БългарияГрадътНовиниНощна смяна

Един от най-добрите диджеи в Белград, Phillie P, с парти в Пловдив този петък

Filip Petkovic, познат още като Phillie P, гостува за първи път в града ни този петък по покана на колектив 8 Ball и клуб “Фарго”. Той ще представи на публиката един от своите характерно еклектични сетове, които са особено ценени от меломаните на Балканския полуостров.

Известен още като “един от най-добрите селектори в Белград“, Филип е бийтмейкър, запален колекционер на редки грамофонни плочи и диджей. Той е основател на лейбъла Ice City Records, както и част от Mystic Stylez, с които редовно пуска на култовите места в родния му град като Drugstore Beograd и Klub 20/44. Стилът на  Phillie P прекарва аудиторията през различни музикални лабиринти – от фрий джаз, соул и фънк през осемдесетарски синт находки, мътно диско, ранен хаус и електро до ъндърграунд електронна музика и чикагски звук.

Phillie P e резидент диджей на престижния Southern Soul Festival в Черна гора от самото му създаване преди 7 години. Редовно участва във фестивали в Сърбия като Lovefest и Apgrade Festival, където последно подгрява легендата от Детройт Moodymann.

Партито започва в 21:00 часа с подгряващ сет от Funkusion и Visitor Q, а след тях зад пулта ще застане Phillie P!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина