КултураНовини

Регионален исторически музей се включва в инициативата „Уикенд в Пловдив”

От 19 юни (петък) до 21 юни (неделя) 2020 година ще се осъществи третото издание на „Уикенд в Пловдив“. Събитието традиционно се провежда през м. март, но заради извънредната обстановка и мерките, предприети за предотвратяване на разпространението на COVID-19, то бе отложено.

Регионален исторически музей – Пловдив се включва в инициативата с 3 от своите експозиции. „Съединение на България от 1885 г.” на пл. „Съединение”, „Българско Възраждане” на ул. „Цанко Лавренов” № 1 и „Книгоиздаване в България през втората половина на XIX и началото на XX век” на ул. „Митрополит Паисий” № 2 ще работят и в трите дни, а през уикенда ще приемат посетители между 9:30 и 17:00 часа. Гостите ще могат да се възползват от семеен билет, който струва 5.00 лева и билет „Баба, дядо и внучета”, който струва 3.00 лева.

Припомняме на гражданите на Пловдив и гостите на града, които желаят да разгледат нашите експозиции, че посещенията се осъществяват при определени правила, които включват ограничаване на броя на посетителите, които разглеждат пространствата едновременно, ползване на предпазни маски, спазването на физическа дистанция и др. Пълният списък с условия може да бъде намерен на официалната интернет страница на институцията и на профилите на музея в социалните мрежи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина