КултураНовини

Неочаквана серенада под прозорците на блоковете очаква живеещите в район „Тракия“ днес

Екипът на предаването „Ася в страната на талантите“ ще поднесе поредната „Серенада“, под формата на „изненада“, тази седмица, в район Тракия, Пловдив.

Денят е ДНЕС, 16 май, началото е от 19 часа…

Но точно в кое междублоково пространство ще се случи, никой не знае! Очаквайте неочакваното, уважаеми пловдивчани! „Неочакваното“ ще е под формата на вечерен концерт-серенада, с изключително приятни изпълнители.. И то, буквално, под прозорците и терасите на някои от блоковете в район „Тракия“.

В хубавата музикална изненада ще се включат – Представителен мажоретен състав, към СУ „Любен Каравелов“, с ръководител Гергана Генчева; поп певицата с огромна харизма и чар – Нели Унджиян; Фолклорен танцов клуб „Мила“; певецът с красив и нежен глас – Борис Комитов; Асеновградски оркестър, с ръководител Димитър Ангелов – Цампито; известни народни изпълнители и други.

Форматът на вечерната серенада е около час и половина. Нестандартното събитие-изненада ще бъде заснето от екипа на предаването „Ася в страната на талантите“ и скоро ще може да го гледате и в ефир.

Събитието се реализира с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2019 година.

 Това е третата „Серенада-изненада“. Първата се сътоя в район Централе, втората бе в кв.Христо Смирненски, район Западен. В нея се включиха младите таланти Ива Димова, Иван Назлъмов, Константин Велев, изпълнители от Музикален център Мюзик Арт, както и пеещият полицай Любен Петров.Втората част на серенадата беше за любителите на народната музика, а в междублоковото пространство на улиците „Юндола“, „Чемшир“, „Орфей“ и „Дивна“ засвириха музикантите на Конушенски народен оркестър, с ръководител Никола Илиев

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина