ГрадътКриминалеНовиниТемида

Множество кражби в Пловдивско

Двама непълнолетни попаднаха в полицейския арест по подозрение за грабеж. Според предварителната информация, в сряда след обяд, на бул. „Княгиня Мария Луиза“ в Пловдив тийнейджърите пресрещнали свой връстник и насила му отнели марково спортно горнище. Пред разследващите от Шесто РУ момчетата са направили самопризнания. Работата по случая продължава, предстои събраните материали по досъдебното производство да бъдат внесени в районната прокуратура.

На сигнал за кражба на златни накити от частен адрес в квартал „Шекер махала“ реагирали в сряда служители на Трето РУ в Пловдив. При проведените оперативни и издирвателни действия станало ясно, че автор е 20-годишен младеж, срещу когото се води досъдебно производство.

Междувременно в ареста на Четвърто РУ се озовал друг извършител на посегателство в областния град. Той е 44-годишен познайник на полицията и по първоначални данни във вторник задигнал различни професионални инструменти от строителен обект в квартал „Съдийски“. В дирите на мъжа криминалистите влезли със съдействието на колегите им от Шесто РУ. Работата по документиране на случая продължава.

Вчера бързи производства са започнати срещу двама извършители на кражби в региона. В РУ-Карлово бил задържан 19-годишен младеж, отнел оставен без надзор кон в землището на село Розино. В полицията в Хисаря пък попаднал мъж на 28 години, който влязъл противозаконно в имота на местен жител и задигнал моторен трион на стойност около 600 лева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина