ИзбориНовини

ГЕРБ даде курбани в Пловдив в почит на светите равноапостоли Константин и Елена

Курбани за здраве и благоденствие на Пловдив и неговите жители дадоха от ГЕРБ за празника на Светите равноапостоли Свети Свети Константин и Елена.

Във всички райони ритуалната храна бе благословена от свещеници и наречена за успех и закрила на българския народ.

Кметът Костадин Димитров заедно с кмета на район „Централен“ Георги Стаменов присъства на Архиерейската света литургията в  храма „Свв. Константин и Елена“ в Стария град, отслужена от  Знеполския епископ Арсений с благословението на Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай.

В храмовете „Свети пророк Илия“, „Света Троица”,  „Свети Иван Рилски”, „Свето Преображение Господне“, „Свети Климент Охридски” присъстваха кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС, кметовете на райони Емил Русинов, Георги Гатев, Атанас Кунчев, районните ръководители Георги Василев, Димитър Колев, Гошо Къчков, общински съветници, членове и много граждани.

Те честитиха празника на имениците и им пожелаха здраве и благодат.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. „Купуването и продаването на гласове е престъпление “ Така пише в закона. Та питам няма ли някоя институция да се самосезира за поредната гавра с пловдивчани, или и тия както всички от милиционерската школа в Симеоново са много вярващи в Бог.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина