ГЕРБ в Пловдив-град и Пловдив-област: Не на репресиите и полицейския произвол!

Избори 2021 Новини
ГЕРБ в Пловдив

На мълчалив протест срещу репресиите, насочени към активисти и симпатизанти на ГЕРБ в цялата страна, излязоха граждани и членове на партията в Пловдив и областта. Тази вечер те се събраха пред дирекцията на МВР в центъра на града.

Можехме да залеем района с хиляди възмутени хора. Решихме да дойдем тук интелигентно, за да изразим категоричната си позиция, че няма да позволим това да продължава”, заяви Спас Гърневски от гражданската квота в пловдивската листа.

„В това правителство са хора, които по цял ден правят всичко друго, но не и да си вършат работата, заплашвайки, тероризирайки и сипейки безпочвени хули, обиди и клевети срещу бившите управляващи, без да имам нито едно доказателство”, допълни той.

Младата Теодора Вълканска, кандидат-депутат от листата в 17 МИР, каза от своя страна, че повече от 24 часа в цялата област репресиите не спират, имало сигнали за принуда за подписване на празни протоколи и за хора, които са приети в болница.

„Преди 30 години ли се връщаме? Аз не го помня това време. Дано не се върне! Тук има млади интелигенти хора. Ни сме тук мирно. Надяваме се да ни чуят”, каза в заключение Теодора Вълканска.

„Тези хора са тръгнали да плашат българския народ, да унищожават българската демокрация. Ако не престанат веднага, те ще срещнат нашият категоричен отпор”, заявиха протестиращите.

Споделете ни във:

2 thoughts on “ГЕРБ в Пловдив-град и Пловдив-област: Не на репресиите и полицейския произвол!

  1. Долу мафията! Мутри вън! Справедливо правосъдие за всички! Крадците в затвора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.