ГрадътЗабавлениеНовини

Започва фотоконкурса „Най-сладка целувка“

10 билборда с избрани снимки ще радват пловдивчани от 1 до 28 февруари на Главната

За 17-ти път Нюз Арт ЕООД организира национален фотоконкурс „Най-сладка целувка“, чието начало бе поставено през 2007г. Освен „големите“ конкурси за 14 февруари, през изминалите години бяха организирани и няколко летни издания, както и едно тематично – „Целувка срещу кризата“. Повече от 10 години в центъра на Пловдив се експонира изложба със селектирани снимки. Така ще е и през 2023-та, когато за пореден път 10 билборда с избрани снимки през годините ще радват пловдивчани от 1 до 28 февруари на Главната улица, в центъра на Пловдив.

Краен срок за получаване на снимките е 13 февруари 2023-ра година.

Няма професионални и възрастови ограничения за фотографите.

Организаторите очакват вашите оригинални фотографии на целувки на e-mail: [email protected]

На 14-ти февруари ще бъдат обявени призьорите, като в журито отново ще участват фотографи, журналисти, художници и други. Традиционните партньори на конкурса отново ще се включат с награди за фотографите. Организаторите имат и амбицията да издадат каталог с всички снимки през годините, които се съхраняват в богатия и интересен архив на „целувката“.

„Идеята е да осъществим за пореден път това светло начинание, да дарим града с усмивки и радост и нови вдъхновения. Неслучайно и наградите, които осигуряваме са свързани с България – обикновено уикенди в красиви кътчета на страната, книги от български издателства, картини на български художници, арт произведения – такива, които да вдъхновяват нови търсения и успехи у фотографите. Участвайте и бъдете винаги влюбени!“, призовава Ваня Недева от Нюз Арт ЕООД.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина