Външни пепелници за пушачите в Капана

Градът

Кметът адмирира организаторите на провелия с фест в арт квартала

Среща между шефовете на централни хали и общината предстои скоро, за да може да се изясни как точно ще се приведе в по-хубав вид външната част на сградата от страната на Капана.

Нови кошчета ще бъдат поставяни из павираните улици, за да могат да се запазят чисти. За да няма и фасове по земята, ще се сложат по два пепелника пред всяко заведение, където пловдивчани да хвърлят угарките си.

Капана се промени като в анимационен филм – от сиво, пусто място с много коли, в място пълно с живот, това заяви днес кметът Иван Тотев, който изрази адмирации за провелия се фест в арт квартала. Той подчерта, че в България няма друга такава градска част, която само за две години да претърпи такава коренна промяна, а и дори в световен мащаб такива места са изключително малко за такъв кратък период.

Преди няколко дни се е провела нова среща с жителите на квартала, които са много доволни, че само те ще имат право да паркират в района. Съвсем скоро преддстои и нова такава, на която ще се обсъди как точно и къде да бъде озеленен Капана, като аминистрацията щ с съобрази с препоръките на живущите там.

Споделете ни във:

1 коментар за “Външни пепелници за пушачите в Капана

  1. Кога,къде, с кого се е провела срещата с жителите на Капана,та ние-жителите не знаем? Да питам ли кога ще е следващата такава среща или не е нужно? Инфото да не е само за “доволните”?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.