Градът

Венелин Найденов е избран за директор на НАП Пловдив

Венелин Найденов е избран за директор на териториалната дирекция на НАП в Пловдив. Той встъпва в длъжност след спечелен конкурс в надпревара с още трима кандидати.
Венелин Найденов е роден през 1971 година. Завършил е висшето си образование със степен „магистър“ в СА “Димитър А. Ценов“ в Свищов, специалност „Социално и застрахователно дело“. През 2006 година защитава втора магистратура по публична администрация в Техническия университет във Варна.     
В системата на данъчна администрация е от 1 януари 2006 г, като преди това 8 години е бил финансов ревизор в РУСО Пловдив. В Националната агенция за приходите започва като старши инспектор в отдел „Координация“. По-късно е повишен в длъжност главен инспектор, а от края на 2012 г. до средата на 2015 г. беше началник на сектор „Ревизии“ в дирекция „Контрол“ в НАП Пловдив. 
Като директор на териториалната дирекция, под негово ръководство ще са шест офиса на НАП в Южна България – Пловдив, Стара Загора, Хасково, Пазарджик, Смолян и Кърджали.
„Очаквам от всеки от екипа на НАП Пловдив справедливо и равнопоставено отношение към клиентите на Агенцията. Редом с това, вярвам, че бизнесът и гражданите ще направят необходимото, за да спазват своите ангажименти към държавата“, заяви при встъпването си в длъжност териториалният директор Венелин Найденов. Думите му са и по повод обновената Хартата на клиентите на НАП, с която Агенцията и в частност дирекцията в Пловдив гарантира на клиентите си подкрепа, съдействие и партньорско отношение при изпълнение на данъчните им и осигурителни задължения към бюджета. 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина