Търси се директор на Колодрума

Градът

Свободна мениджърска позиция обяви Община Пловдив. Търси се нов директор за Многофункционална спортна зала, придобила популярност като Колодрума. Обявата е качена на сайта на общината и е залепена на информационното табло в Партийния дом, видя репортер на Под тепето.

Конкурсът за Директорът на ОП „Многофункционална спортна зала“ – гр. Пловдив е назначен със заповед на кмета от 13 октомври, а документи могат да се подават до края на месеца.

Ето и задълженията накратко на издирвания мениджър:  организира и ръководи цялостната дейност на предприятието, анализира, планира и отговаря за осъществяването на административно-управленската и финансова дейност в рамките на определените му пълномощия и го представлява. Новият директор трябва да е магистър по икономика, администрация, финанси или право, да има 5 години стаж, от които поне 3 на управленска длъжност. За предимство се смятат: наличието на опит в разработването и реализацията на програми и проекти, владеенето на западен език, компютърна грамотност.

Припомняме, че залата е с нов директор от април 2017-а година. Това е Галина Китина, която до тогава бе заместник директор. Предишният мениджър на Колодрума Йорданка Трендафилова бе подала оставка по собствено желание. И Трендафилова и Китина бяха назначени без конкурс и със заповед на кмета Иван Тотев, каквато е процедурата в случая с общинските предприятия, които не са търговски дружества.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Търси се директор на Колодрума

  1. Ха ха , от бъдещия шеф на Колодрума не се иска концепция за развитието на залата .
    Важното е да верен на партия Гроб и да е послушен , като другите герберски калинки .
    Това е най важното условие на , което трябва да отговаря калинката от Герб .
    Конкурсите в кавички знаем , че се правят за парлама и ве назначава верния човек .
    Тея да не ни баламосват . В целият град се слагат само некадърници на ръководни длъжности .

  2. Капитанът на потъващ кораб май не биваше да го напусне ПРЪВ, или грешим? Таня разгроми малоумния „проект“ но сега предстои -отваряйте си очетата!- следващият гениален ПРОЕКТ на талантливия наш Управник и главен ПРОЕКТант (от „проекти“ се краде най-лесно) индж. Иб. Т. за ХИПОДРУМ, в който пловдивчанинът след като се е наколодрумил, поГРЕБАЛ, да може да си топурка с магаренцето на воля

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.