ГрадътЖивотЗабавлениеНовиниСпортСпортен Пловдив

Red Bull Four 2 Score предизвиква пловдивчани

Вдъхновен от футболните страсти и желанието да създаде ново изживяване на любимия спорт, Red Bull представя най-новото допълнение към своeто портфолио от събития – Red Bull Four 2 Score. Пловдивското му издание ще се състои на 8 април, а в момента текат последните часове от записването на отборите.

В тази необикновена игра на футбол, мачовете са с продължителност 10 минути, без прекъсвания и без вратар, а головете в първата и последната минута се удвояват. Отборите се състоят от 4-ма човека + 1 резерва.

Red Bull Four 2 Score е турнир по футбол на малки игрища, който кани всички мъже и жени, любители на спорта, да участват. Турнирът се играе във формат 4 срещу 4, без вратар, за период от 10 минути.

Отбори са съставени от максимум 5 играча (4 + 1 резерва), като всички участници трябва да са на възраст между 18 и 35 години и да живеят в страната, домакин на квалификацията. В Red Bull Four 2 Score, головете, отбелязани през първите и последните 60 секунди от играта, се броят двойно.

Отборите могат да бъдат изцяло мъжки или женски, както и смесени. Играта е подходяща за всички, независимо от техния опит и умения.

Първите квалификации в България ще се играят на 8-и април в Пловдив, ул. „Стeфан Стамболов“ 66, район Южен.

Всеки отбор трябва да бъде регистриран от капитана си до 02.04, както и всички участници в него да бъдат записани до тогава.

На финала в София се класират най-добрите 4 отбора от всяка квалификация в двата града (общо 8 отбора).

Националният победител заминава за Лайпциг, Германия, където ще бъде гост на футболният отбор Red Bull Leipzig и ще има възможността да се състезава за глобалната титла в първото издание на турнира глобално.

Red Bull Four 2 Score се случва за пръв път в историята през 2023-та година, като 27 страни по света са домакини на турнира, 8 от които европейски.

Нидерладският футболист на Атлетико Мадрид и лице на Puma, Мемфис Депай е глобален посланик на събитието, а Puma България застава и зад локалното издание на инициативата.

Линк за записване: www.redbull.com/four2scorebg

Може да видите повече информация във Facebook страницата на събитието.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина