Психеделична зоологическа градина открива FLUCA 2021 този петък

Градът Култура Новини

Шестият сезон на Австрийския културен павилион FLUCA ще бъде открит на 7 май 2021 г. на ул. “Отец Паисий” 36 в Пловдив с колективна изложба на трима млади артистки от София – Rosie Eisor, Алина Папазова и Александра Георгиева

С колективна изложбата “Зоологическа градина на земните удоволствия” в петък, 7 май, ще бъде открит Австрийският културен павилион FLUCA за изкуство в градска среда.

Първата трансформация на огледалния контейнер тази година ще бъде зоопарк със свободен достъп. Анималистичното пространство ще покаже неопитомени аспекти на човешката психика, опитвайки се да ги трансформира и осмисли.

Изложбата “Зоологическа градина на земните удоволствия” е създадена от Роси Исор (Rosie Eisor), Алина Папазова и Александра Георгиева (sa6ettu). Поканени да представят съвместен проект за откриването на FLUCA 2021, трите създават една “психеделична зоологическа градина – зона на бягство и спокоен пънк”.

Подробности четете в КАПАНА

Събитията от програмата през 2021 на Австрийския културен павилион FLUCA, разположен на ул. Орец Паисий 38 в Пловдив, следете социалните канали на Австрийски културен павилион:

Facebook – https://www.facebook.com/FLUCAAustrianCulturalPavilion

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.