ГрадътИзпод тепетоНовини

Проект „Пусни хвърчило, подай лапа!“ подпомага приют за животни

Ротаракт клуб Пловдив и Ротаракт клуб Пловдив-Филипопол – млади хора, ангажирани с различни кампании и инициативи, организират на 23.09.23г. проект „Пусни хвърчило, подай лапа!“ от 10ч. до 14ч. на територията на Plovdiv Stage Park (Младежки хълм) в Пловдив.

Проектът има за цел да подпомогне приюта за животни на СНЦ „Спаси живот – Дари любов“, който се намира до село Брестник. Средствата, които ще се съберат, ще бъдат изцяло насочени към поддръжката на приюта, осигурявайки храна, медицинска грижа и условия за достоен живот на нашите четирикраки приятели.

Партньори в кампанията са Каменица, BG бъди активен, Aldagon, Robomax, Plovdiv Stage Park и Дневник на добрия стопанин-треньор на животни.

По време на събитието ще може и да се погрижим за природата. За всеки събран чувал с боклук ще се полага награда – студена бира или безалкохолно (за всички деца и непълнолетни ).

Организаторите са се погрижили за найлонови чували, ръкавици и студени напитки.

Хвърчилото – носител на послание и мечти. Забавлението, познато от детството, днес се преражда като посланик на надеждата – надежда за едни от най-онеправданите и често незабележими, но многобройни обитатели на нашия град – бездомните животни.

Гостите на събитието ще бъдат посрещнати с приятни изненади, музика и страхотни емоции!

Да подадем ръка на животните в нужда!

Събитието във фейсбук може да намерите ТУК.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина