Пловдив отличен с награда за развитието на аутсорсинга

Градът

Градът под тепетата е носител на първата у нас награда за развитие на индустрията

Бизнесът отличи Филипополис с първата по рода си награда у нас за развитие на аутсорсинг индустрията. Статуетката е присъдена на Пловдив не защото е най-големият град у нас или най-успелият, а защото полага най-много усилия в тази насока, заяви кметът Иван Тотев.

Това се случи миналата седмица на конференция в София, а номинацията е направена от самите членове на Българската аутсорсинг асоциация, т.е. от самия бизнес. Това е признание за града, който претърпя голямо развитие в сферата. Само пред 4 години се налагаше да обясняваме на дълго и широко какво точно е аутсорсинг, а сега не само хората са информирани и наясно, но и получихме отличие за това, допълни градоначалникът.

Стефан Стоянов също коментира темата с гордост като наблегна на цифрите. Пред около 5 години тук имаше 2 или 3 компании с около 200 души персонал общо. Сега броят на компаниите е малко под 300, а в аутсорсинг индустрията работа намират хиляди пловдивчани или живущи под тепетата. Това е издигане на нов икономически сектор в града, допълни той.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Пловдив отличен с награда за развитието на аутсорсинга

  1. тия крадци кво ли няма да си измислят само и само да оправдаят надутия балон с празни приказки – същата история като смешното соц блокче на Гребната, отличено с награда за сграда на годината – смяяяяяяяях

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.