МС отпусна на Пловдив 1.1 милиона за моста на Васил Априлов

Градът

1,1 милиона лева за втория етап от реконструкцията на моста на Васил Априлов ще получи Пловдив с решение на Министерски съвет днес. Междуведомствена комисия за възстановяване и подпомагане на извънредно заседание одобри финансиране на стойност 2 363 000 лева за 21 обекта в Пловдивска област, като 1 100 000 от тях  идват за съоръжението под тепетата. Това информира областният управител на Пловдив Розалин Петков.

Останалите обекти са в общините Карлово, Първомай, Сопот, Родопи, и Хисар. Те са предимно ремонти на пострадали от наводненията мостове и улици, уточни Розалин Петков. Той допълни, че протоколът от заседанието на Комисията ще бъде готов до края на седмица. След това ще бъде изпратен до министъра на финансите за одобрение и изготвяне на постановление на Министерски съвет.

Споделете ни във:

5 коментара за “МС отпусна на Пловдив 1.1 милиона за моста на Васил Априлов

  1. Ей, френската студентка, да беше хвърлил тези пари в Марица, да я беше направил плавателна и почистил, вместо да се занимаваш с мостове и аквадукти. Това ти е бедствие и авария като прелее, а не шибания мост!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Нито ме интересува протокола на Министерски съвет, нито колко струва поредната гражба на ГЕРБ. Искам да живея като бял човек в бяла държава. С този 1 милион да бяха помислили за децата и възрастните хора, има домове за оправяне. Алоо сменете си фирмите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. По-добре да бяха направили една детска градина повече отколкото да си пълнят партийните каси. Ама нищо, нали всичко е “прозрачно”! Народът е силно прост, какво ли разбира!

  4. Ами аз искам да се възстанови Младежкия хълм, за да се разхождам там с приятели и да си пия биричка. Тоя маст въобще не ме интересува. АЗ в тази държава ли съм гражданин, или съм пореден статист. Искам да си ходя, това не ми харесва!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Супер. От кога Междуведомствената комисия отпуска пари за инфраструктурни обекти на партия ГЕРБ и останаха на заден план бедствията и авариите в страната. Избори идват, трябва да се плаща!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.