Малката „Голяма надежда” Ерика Адамс дарява усмивки на болни връстници

Градът

Традиционният благотворителен концерт, организиран от Фондация "Светът на Ерика" със съдействието на Държавна Опера – Пловдив, ще се проведе на 15 декември(понеделник) от 19:00 часа в Концертна зала – Пловдив.

В събитието, озаглавено „Още усмивки за Алекс и Дари”, ще се включат Ерика Адамс, позната на пловдивската публика от шоуто „Големите надежди” по Нова; Йоан Баков – от бой бандата 4U, която съвсем наскоро избухна на сцената на X Factor; VENETA от „България търси талант”, както и множество други талантливи млади изпълнители и доброволци.

Организаторите са подготвили един приятен коледен концерт, изпълнен с много изненади за най-малките. Във фоайето на залата ще се състои и благотворителен базар с ръчно изработени сувенири.

За втора поредна година целта на събитието ще е да събере средства за две борбени деца от Пловдив – Божидара Георгиева (Дари), на 6 години с диагноза ДЦП и Алекс Колев – на 8 години с диагноза Аутизъм.

„Много неща се случиха с двете дечица през изминалата година”, разказва Валентина Адамс, председател на фондацията. „Алекс се научи да плува, а Дари вече претърпя две операции, които ще й помогнат да проходи. Нашето желание е да продължим да подкрепяме семействата им с месечни стипендии, които да помогнат с разходите по рехабилитация на децата, защото те все още имат дълъг път да извървят пред себе си.”

Билетите за концерта са на стойност 8 лева и могат да се закупят от касата на Концертна зала – Пловдив.

Ако нямате възможност да присъствате на събитието, а имате желание да подкрепите каузата, може да го направите и чрез дарителска сметка:

Фондация "Светът на Ерика"
IBAN: BG37 UNCR 7000 1520 9286 55, BIC: UNCRBGSF
Основание: Божидара Георгиева или Алекс Колев

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.