Кирил Петков и Асен Василев идват в Пловдив в подкрепа на Румен Радев

Градът Избори 2021 Новини

Кирил Петков и Асен Василев идват в Пловдив утре, за да подкрепят кандидатурата на Румен Радев за втори президентски мандат. Лидерите на „Продължаваме промяната“, спечелила парламентарните избори, ще се включат в заключителното събитие от кампанията на Радев, което ще се проведе под тепетата.

Петков и Василев ще бъдат в 15:00 ч. пред Общината, а после заедно с Румен Радев ще се включат в шествие под надслов „С вас сме!”по Главната. От площад Съединение Румен Радев  ще произнесе заключителната си реч преди балотажа.

Споделете ни във:

8 коментара за “Кирил Петков и Асен Василев идват в Пловдив в подкрепа на Румен Радев

  1. Първият почтен и достоен президент, според мен! Желев беше почтен, но много слаб. Плевнята и Първанов няма да ги коментирам. Политиката на борба срещу ДПС (не срещу етническите турци) и ГЕРБ, няма как да е лошо. Дано обръчите, да не успеят да се закачат и за ПП. Но това скоро ще стане ясно. Ако “елитът” започне да реве, като Бойко и Данчо Ментата, значи нещата вървят в правилната посока.

  2. Утре в Пловдив от 15ч пред общината ще има гей оарад и ще мине по главната улица до паметника на съединението. Всички меки китки да заповядат с червени чорапи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.