Анна Пломарито: Пловдив има нужда от повече цветя

Градът

Анна Пломарито: Пловдив има нужда от повече цветя

Поли Петрова

Image title
Космополитна млада дама е следващата кандидатка за Мис Пловдив 2012, която представяме.  Въпреки интересната си жилка, хубавицата е категорична, че Пловдив е най-страхотният град за живеене.

– Здравей! Моля, представи се.
– Здравейте, аз съм Анна Пломарито. На 18 години съм. Майка ми е рускиня, а баща ми е грък. Цял живот съм живяла в Пловдив и смятам, че е най-прекрасният град. Единственият му недостатък е сивотата му- трябва да има повече цветя!

– С какво обичаш да се занимаваш?
– Много ми е приятно да чета романтични и криминални книги, също така харесвам да ходя на кино. Гледам хорър филми. През свободното си време ходя на фитнес, излизам с приятели или пътувам. Обичам да обикалям из България, както и да ходя до Гърция.

– От кога се занимаваш с манекенство?
– От втори клас- тогава се явих за пръв път на кастинг в училище. След  това се явих и на ,, Мини Мис Пловдив“ и спечелих първо място. До 13 годишна възраст бях модел, но след това ми се наложи да направя временна пауза, заради училище. За мен манекенството отваря една врата, която води към личното удоволствие.

– Вчера имаше протест за запазване на горите. Лозунгът им беше: ,, не искаме бетон, искаме природа“. Какво ти е мнението по въпроса?
– Прави са. Напоследък в България прекаляват със застрояването. На места като Слънчев бряг аз рядко ходя. Не обичам да ходя там, където всичко е бар до бар, кафене до кафене. От друга страна- хубаво е да има и такива места.

– Благодарим ти и успех!

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.